středa 29. října 2014

AŽ SE ZIMA ZEPTÁ.....

Nyní sychravé podzimní počasí mě nalákalo k tomu, abych zhotovila nějaké háčkované sety a čepičky, Čepičky se dají nosit i v zimě a určitě zahřejí.

Tato souprava pončo,čepička a návleky na nožičky byla zhotovena z akrylové příze- velikost 2-3 roky.



Další soupravou je  šála a čepička, zhotovena ze stejného materiálu jako souprava pončo,čepička a návleky. Šálka je dlouhá 84 cm, a čepička má obvod hlavy 48-50 cm, hloubka čepičky je 18-19 cm s
aplikací kytičky.





Háčkované sety na toto sychravé období jsou zhotoveny rovněž z akrylové příze, určitě budou slušet děvčátkům ve věku 2-3 roky. Lze samozřejmě zhotovit i větší velikosti, pokud by měl někdo zájem.

Velmi si oblíbily maminky pro své děvčátka háčkovanou čepičku tzv.Eliotku, za velmi pěkný návod děkuji Lence Havlíčkové, uháčkovala jsem k ní i   šátek , čepička i šátek mají  aplikaci kytičky v barvě bílé a černé. Velikost čepičky- její obvod je 48-50 cm, hloubka 18-19 cm.



Další soupravou je opět  háčkovaná čepičky Eliotka se šátkem  v barvě růžové v kombinaci s tmavě fialovou. Obvod čepičky 50-52 cm, hloubka čepičky 19-20 cm.




Na objednávku byl zhotovena čepička na ouška se šálkou v barvě  růžové a světle fialové. Čepička je zhotovena na ouška  s bambulkou ze smyček a šněrování.




Žádné komentáře:

Okomentovat